Skip to main content

Eau de Toilette

Eau de Toilette
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Näytä lisää
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   105
  •   44
  •   12
  •   3
  •   6
Parhaiten myyvät

Eau de Toilette: Tutustu toilettivesiin

Valitse paras toilettivesi ja ympäröi itsesi ihanalla tuoksulla. Toilettivedet kuuluvat nykyisin kaikkein suosituimpiin tuoksutyyppeihin. Ihastu sinäkin niihin!

Mitä on toilettivesi?

Eau de Toilette (EdT) on tuoksu, jonka saa aikaan alkoholipohjainen tuoksuöljyliuos. Öljyn osuus toilettivedessä on 4–8 % ja se on liuotettu 80-prosenttiseen alkoholiin. Matalan tuoksuöljypitoisuuden ansiosta toilettivesi soveltuu päivittäiseen käyttöön sekä olon virkistämiseen päivän kuluessa. Lisäksi se on laajimmalle levinnyt tuoksutyyppi, joten notino.fi -verkkokaupan toilettivesivalikoima on todella laaja!

Tuoksuvesi vs. toilettivesi vs. parfyymi

Tärkeimmät erot parfyymin, tuoksuveden ja toilettiveden välillä näkyvät parhaiten tuoksun kestossa ja voimakkuudessa :

  • Toilettivedessä on tuoksuaineiden osuus 4–8 % ja tuoksu kestää noin 3 tuntia.
  • Tuoksuvedessä on 8–15 % tuoksuaineita ja tuoksun kesto noin 5 tuntia.
  • Parfyymi on vahvin. Tuoksuaineiden osuus siinä on 15–40 % ja kesto noin 8 tuntia ja usein paljon pitempäänkin.

Tuoksuvesi ja parfyymi soveltuvat parhaiten iltakäyttöön ja erityistilanteisiin. Niiden tuoksu on intensiivisempi, voimakkaampi ja läpitunkevampi. Toilettivesi sen sijaan sopii erinomaisesti päiväkäyttöön. Vaihda suosikkiparfyymisi toilettiveteen myös kuumina kesäkuukausina ja urheillessasi.

Halutessasi vieläkin kevyemmän tuoksun kuin Eau de Toilette, kokeile kölninvettä ja eau fraîche -tuotteita:

  • Splash perfume- ja eau fraîche -tuotteissa on tuoksuesanssien osuus 1–3 % ja tuoksu kestää enintään 2 tuntia.
  • Kölninvedessä on tuoksuaineita 2–5 % ja tuoksu kestää vain pari tuntia.

Pidä kuitenkin mielessä, että tuoksun kesto ja voimakkuus riippuvat niiden ainesosien laadusta, käsittelystä ja muista tekijöistä. Joten usein sellainen laimeampi tuoksu kestää pitempään kuin väkevämpi tuoksu.

Toilettiveden oikea käyttö

Levitä toilettivettä suoraan vartalolle tai hiuksiin tai suihkuta sitä ilmaan ja kulje tuoksupilven läpi. Saadaksesi parhaan voimakkuuden tuoksulle levitä toilettivettä sellaiseen kohtaan, jossa on verenkiertoa : kaulalle, ranteeseen, korvan taakse tai vaikkapa kyynär- ja polvitaipeisiin.

Vinkkimme: Halutessasi päivän aikana pientä raikastusta tuoksuusi, suosittelemme helposti täytettävää suihkepulloa, joka sopii jokaiseen käsilaukkuun, reppuun ja taskuun. Alkuperäinen pullo ei myöskään näin kuumene liikaa, eikä sitä ravistella, millä myös takaat pidemmän käyttöiän toilettivedellesi.

Toilettiveden oikea säilytys

Halutessasi toilettivetesi säilyttävän laatunsa pitkään, suosittelemme säilyttämään sitä viileässä paikassa suoralta auringonvalolta suojattuna. Tällä tavoin säilytetty toilettivesi voi kestää jopa useita vuosia.

Suosituimmat naisten toilettivedet

Etkö tiedä, minkä naisten toilettive den valitsisit? Anna myydyimpien naisille suunnattujen toilettivesien inspiroida itseäsi osoitteessa notino.fi:

Lancôme La Vie Est Belle En Rose

Toilettivesi naisille La Vie Est Belle En Rose on kukkainen ja raikas. Se on niin kesäsäähän kuin syksyn sateisiin päiviin sopiva tuoksu. Yhdistelmä alkaa bergamotin ja punaisten marjojen vahvasta yhdistelmästä ja kehittyy pionin ja ruusun sävyiksi, jotka loppua kohden tasaantuvat myskin ja santelipuun vivahteiksi.

Calvin Klein CK IN2U

Jos elät spontaanisti, etkä kaihda seikkailuja, kokeile tuoksua EdT Calvin Klein CK IN2U. Lumoavat greipin vivahteet yhdistyvät siinä sisilialaiseen bergamottiin, joka on kääritty punaisten viinimarjojen lehtiin. Tuoksun ytimessä havaitset aromaattisen orkidean ja kaktuksen, jonka pohjana ovat meripihkan sävyt yhdessä vaniljan ja seetripuun kanssa.

Dolce & Gabbana Light Blue

Tuoksu Dolce & Gabbana Light Blue vie sinut kävelylle Sisilian rannoille kuumana kesäpäivänä. Tästä tuoksusta tulee vähitellen legenda ja sen hedelmäinen ja kukkainen koostumus lumoaa ensinuuhkaisulla. Sisilialainen seetripuu läpäisee tuoksujen yhdistelmän, jota täydentävät aromaattinen jasmiini ja valkoisen ruusun elegantit sävyt. Tätä kaikkea terävöittävät sitruunapuu, myski ja meripihkan vivahteet.

Suosituimmat miehille suunnatut toilettivedet

Toilettiveden tulisi kuulua jokaisen herrasmiehen tuoksukokoelmaan. Miesten toilettivedet sopivat kaikkiin tilanteisiin ja kaikkiin säihin. Katso suosituimpien toilettivesien valikoimaa:

Hugo Boss BOSS Bottled

Toilettivesi miehille Hugo Boss BOSS Bottled konkretisoi ajattoman elegantin tuoksun, joka on lumonnut koko maailman. Sen puiset vivahteet yhdistyvät mausteisiin aromeihin ja koko yhdistelmää korostavat luumujen ja tuoreiden sitruunoiden makeat esanssit sekä vahva kaneli. Toilettivesi sisältää seetripuun, vaniljan, vetiverian ja erittäin epäperinteisen oliivipuun vivahteet.

Armani Acqua di Giò Pour Homme

Tuoksu Armani Acqua di Gi ò Pour Homme on erehtymätön ! Sitruksen raikkaat vivahteet, jotka ovat sopusoinnussa meriveden suolaisten vivahteiden kanssa, korostavat sen kahlitsematonta vaikutelmaa. Bergamotin, appelsiinin, sitruunan ja limetin esansseja on täydennetty kukkaisvivahteilla ja niistä tekevät maanläheisemmän valkoisen myskin, indonesialaisen patsulin ja seetripuun soinnut.

Paco Rabanne 1 Million

Toilettivesi miehelle Paco Rabanne 1 Million tuoksuu ylellisyydelle ja kunnianhimolle. Tuoksun alussa raikkaan mandariinin ja mintun läpi tunkee kaneli yhdistettynä sielukkaaseen ruusuun, minkä jälkeen yhdistelmä vaihtuu miehekkäisiin meripihkan ja nahan vivahteisiin. Tutustu tähän ikoniseen tuoksuun, joka on menestyksen ruumiillistuma.

Toilettivesien lisäksi valikoimassamme on myös saman sarjan parfymoitua kosmetiikkaa ja kauniita lahjasettejä, jotka ovat ihanteellinen lahja niin naiselle kuin miehellekin. Tutki toilettivesivalikoimaa osoitteessa notino.fi ja anna itsellesi tai läheisillesi jokin maailmankuulujen valmistajien suosituista tuoksuista!