Mine põhisisu juurde

Elie Saab

Elie Saab

Elie Saab -tuoksut kätkevät sisäänsä modernin muotimaailman tunnelmaa ja Lähi-idän taianomaisten maisemien lumoa. Läntisen ja itäisen kulttuurin yhdistyminen on ominaista myös brändille nimensä antaneen libanonilaisen muotisuunnittelijan ainutlaatuiselle tuotannolle.

Elie Saab löysi rakkauden muotiin jo nuorena ja avasi ensimmäisen muotiliikkeensä vain 18-vuotiaana. Kansainvälisen läpimurtonsa hän teki vuonna 2002, jolloin näyttelijä Halle Berry asteli hänen suunnittelemassaan viininpunaisessa puvussa punaiselle matolle vastaanottamaan Oscar-palkinnon. Siitä lähtien Elie Saabin luomuksissa ovat esiintyneet lukuisat julkisuuden henkilöt, kuten Angelina Jolie ja Taylor Swift.

Ensimmäisen muotiliikkeen avaamisesta kului lähes 10 vuotta ennen kuin Elie Saab toi markkinoille tuoksut. Niistä ensimmäinen, Elie Saab Le Parfum, lumosi välittömästi kaikki naiset ympäri maailman. Kaikki sen jälkeen luodut Elie Saab -tuoksut heijastavat maailman johtaviin haute couture -brändeihin kuuluvan merkin ylellistä tuotantoa. Ihastu sinäkin Elie Saab -tuoksujen naisellisuuteen, aistillisuuteen ja eleganssiin.

Katso koko teksti piilota teksti