GivenchyVery Irrésistible Eau de Toilette Naisille

Givenchy Very Irrésistible Eau de Toilette Naisille
Givenchy Very Irrésistible Eau de Toilette Naisille
75 ml
74,90

Koodi: GIV0157 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 20.9.2021

Kuvaus Givenchy Very Irrésistible
Ainesosat

Koe sama aisti-ilo kuin kulkiessasi paljain jaloin kukkakedolla aamun kajossa. Toilettivesi naisille Givenchy Very Irrésistible huumaavalla kukkaistuoksulla sopii täydellisesti jokaiselle romanttiselle sielulle.

  • kukkaistuoksu
  • mausteinen tuoksu
  • sitruksinen tuoksu
  • korostaa jokaisen naisen aistillisuutta
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Tuotteen täydellinen koostumus

METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA (WATER), LINALOOL, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, METHYLISOTHIAZOLINONE, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, BHT, SODIUM PROPYLPARABEN, METHYL 2-OCTYNOATE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, 1941M Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Rusotähtianis
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Ruusu
Tuoksuluokka
aromaattinen, kukkainen

Tietoja brändistä Givenchy

Givenchy yhdistää ranskalaisen eleganssin amerikkalaiseen karismaan. Brändi perustettiin vuonna 1952, ja se kantaa perustajansa nimeä. Hubert de Givenchy oli ranskalainen aristokraatti, joka aloitti uransa harjoitellessaan Diorin ja Piguetin muotitaloissa, unelmoiden samalla oman brändin luomisesta.

 

Unelma toteutui pian, kun Givenchy alkoi toimittaa omia mallejaan Guinnessin ja Kennedyn perheille sekä Audrey Hepburnille. Kuuluisa näyttelijä oli hänen merkittävin asiakas, ja hän myös inspiroi ensimmäistä Givenchyn tuoksua. Nykyään brändi voi ylpeillä 60 vuoden maineikkaalla historialla muoti-, tuoksu- ja kauneusmaailmassa.

Givenchy tuoksut naisille yhdistävät eleganssin ja tyylin flirttailevaan itseluottamukseen, kuten ilmenee esimerkiksi legendaarisessa Givenchy Very Irrésistible. Modernin herrasmiehen henki taas ilmenee Givenchyn after-shave tuoksuissa. Givenchyn meikki ja ihonhoito ovat myös saavuttaneet ikonisen statuksen.

Arvostelu Givenchy Very Irrésistible