Skip to main content

GucciFlora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum Naisille

1×
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum Naisille
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum Naisille
100 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: GUC05421

Kutsu unelmien, kukkien ja ilon maailmaan.

Kuvittele mielessäsi kauniin puutarhan ympäröimä loistohuvila. Tähän mielikuvituspaikkaan sinut johdattelee Eau De Parfum -tuoksu Gucci Flora Gorgeous Gardenia. Varo siellä telmiviä pörröisiä koiran- ja kissanpentuja, sillä saatat saada yliannostuksen silkkaa riemua!

  • hienostunut kukkaistuoksu voimakkailla hedelmien vivahteilla
  • lanseerattu vuonna 2021
  • Tuoksun kasvoina on laulaja ja näyttelijä Miley Cyrus

Tuoksun koostumus
Ensimmäisenä sinut valloittaa mehukkaan päärynän tuoksu punaisten marjojen ja italialaisten mandariinien saattelemana. Hetken päästä ihastuttavat kirkas, kermaisen pehmeä gardenia kevyen hedelmäisillä ja vihreillä vivahteillaan sekä säkenöivät valkoiset jasmiinin kukat. Lopputuoksussa valloittavat patsulin ja ruskean sokerin makeat sävyt.

Tuoksun tarina
Gucci Flora Gorgeous Gardenia -tuoksu haastaa vastaanottamaan sisälläsi piilevän vankkumattoman optimismin ja levittämään sitä eteenpäin. Tämä ilahduttava tuoksu on verhottu kauniiseen pulloon, jonka lasista 10 prosenttia on kierrätysmateriaalia ja joka on maalattu vaaleanpunaisella vesipohjaisella maalilla. Etikettiä koristaa Guccille tyypillinen kukkakuvio.

Tuoksun olemusta kuvaa täydellisesti vapaamielinen Miley Cyrus ja hänen musiikintäyteinen maailmansa, jolle leikkisän vastakohdan luo mielikuvituksellinen kukkasten valtakunta. Tuoksu Gorgeous Gardenia on tulkinnassa edeltäjäänsä, Flora Gorgeous Gardenia Eau De Toilette -tuoksua, runsaampi ja voimakkaampi.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Punaherukka, Päärynän Kukka, Mandariini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Gardenia, Frangipani, Jasmine Absolute
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Patsuli, Ruskea Sokeri
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen