HermèsTerre d’Hermès Eau de Toilette Miehille

Hermès Terre d’Hermès Eau de Toilette Miehille
Hermès Terre d’Hermès Eau de Toilette Miehille
100 ml
94,70

Varastossa | Koodi: HER0040
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 9.12.2021
UPS Air Mail
huomenna keskiviikko 1.12.2021

Ole sinäkin yhtä energinen ja vastustamaton kuin miehekäs Terre d’Hermès -tuoksu. Tämä tuoksuyhdistelmä kietoo sinut aisteja hivelevään puulle vivahtavaan ja mausteiseen vaippaansa. Tunne ihollasi, miltä luksus tuoksuu.

  • puuvivahteinen ja mausteinen tuoksu
  • karismaattiselle miehelle
  • sopii sekä arkeen että juhlaan

Tuoksun koostumus
Tuoksuyhdistelmän johdantoa juhlistavat mehukkaat greippi ja appelsiini. Sen jälkeen alaa valtaavat pelargonia ja kirpakka pippuri. Lopuksi tunnet lämpimän setrin, patsulin, vetiverin ja bentsoiinin.

Tuoksun tarina
Hermes Terre d’Hermès -tuoksu tuotiin markkinoille vuonna 2006. Hermès on maineikas ranskalainen yritys, jonka kotipaikka on Pariisi. Sen valikoimiin kuuluvat äärimmäisen ylelliset asusteet, kellot, vaatteet ja parfyymit.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), LIMONENE, HYROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, GERANIOL, CITRAL, FARNESOL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Greippi, Appelsiini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Pippuri, Pelargoni
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vetiveriaheinä, Benzoin, Setri, Patsuli
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen