Ihonhoitorutiini

Puhdistus, seerumi, levitys ja päivävoide – aloita ja lopeta joka päivä lyhyellä rituaalilla kauniille ja terveelle iholle. Kauniin ihon salaisuuden löytäminen on paljon helpompaa kuin luulet. Aivan kuten harjaat hampaitasi joka aamu ja ilta, sinun tulisi tehdä puhdistuksesta ja nesteytyksestä osa päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Löydä tarpeisiisi sopiva ihonhoito ja tutustu ihonhoitorutiinin neljään perusvaiheeseen.

Puhdistus ja Meikinpoisto

Perusteellinen meikinpoisto ja puhdistus ovat päivittäisen ihonhoidon perusta. Ilman niitä iho ei kykene imemään itseensä tarvittavia ravintoaineita, ja kärsit pian tukkeutuneista ihohuokosista.

Valitse meikinpoistoaine ihotyyppisi mukaan. Rasvaiselle ja sekaiholle on hyötyä geelipuhdistusaineesta, joka voidaan poistaa vedellä. Kuiva ja herkkä iho vaatii meikkipoistovoidetta tai -öljyä, jota levitetään puuvillatyynyllä kaikkien epäpuhtauksien puhdistamiseksi. Viimeistele kasvojen puhdistus kasvovedellä, ja siirry vaiheeseen 2. 

Kaikki puhdistukseen ja meikinpoistoon

Katso koko teksti piilota teksti

Kuorinta ja Naamio

Sisällytä kuorinta ja kasvonaamio päivittäiseen rutiiniisi vähintään kerran viikossa. Ensin poista kuolleet ihosolut, edistä verenkiertoa ja nopeuta ihon uudistumista käyttämällä kuorintaa. Levitä märille kasvoille, hiero kevyin pyörivin liikkein ja huuhtele sitten pois.

Käytä sitten naamiota, jossa on runsaasti aktiivisia aineosia, jotka antavat ihollesi maksimaalisen hoidon. Valitse kasvonaamio ihosi tarpeiden mukaan. Tarvitseeko se lisää kosteutusta, vai tarvitsetko mustaa puhdistusnaamiota ongelmalliselle iholle?

Löydä paras kuorinta tai naamio

Katso koko teksti piilota teksti

Kasvoseerumi

Seerumilla on kevyempi ja hienostuneempi tekstuuri kuin tavallisella päivävoiteella, mikä antaa sen tunkeutua ihon syvempiin kerroksiin, valmistaa sitä kosteusvoiteen levitykseen ja parantaa sen positiivisia vaikutuksia.
 
Taputtele seerumia sormenpäillä hellävaraisesti puhtaalle iholle ja anna sille riittävästi aikaa imeytyä. Vasta sitten on aika päivittäisen rutiinisi viimeiselle vaiheelle.
 

Löydä Paras Seerumi

Katso koko teksti piilota teksti

Ihovoide

Mattapinnan antava voide rasvaiselle iholle, rauhoittava voide herkälle iholle ja ryppyjä ehkäisevä voide aikuiselle iholle. Hyvä päivävoide kosteuttaa, ravitsee ja torjuu puutteita, kuten aknea tai hyperpigmentaatiota. Valitse oikea tuote ikäsi, ongelmasi ja ihotyyppisi mukaan.
 
Levitä kosteusvoidetta joka aamu ja ilta kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle. Yövoide uudistaa ja ravitsee ihoasi, kun taas päivävoide tekee siitä säteilevän, suojaa sitä ulkoisilta tekijöiltä ja valmistelee sitä meikkiä varten. Päivittäisen rutiinisi tulisi sisältää myös erityinen silmänympärysvoide ja huulivoide. Nyt voit nauttia terveen ja hehkuvan ihon tunteesta!
 

Löydä oikea voide

Katso koko teksti piilota teksti

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Näytä lisää
Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   154
  •   28
  •   4
  •   4
  •   5
Parhaiten myyvät