Mine põhisisu juurde

Jeffree Star Cosmetics

Jeffree Star Cosmetics

Jeffree Star Cosmetics -meikki- ja ihonhoitosarja on yhtä pidäkkeetön, ainutlaatuinen ja kapinallinen kuin kehittäjänsä. Antaudu sen rohkeiden väriyhdistelmien vietäväksi, ole luova, irtaudu sovinnaisuuden kahleista, ota riskejä, pidä hauskaa ja ole ennen kaikkea ylpeä siitä, millainen olet.

 

Jeffree Star Cosmetics -brändin kehitti vuonna 2014 amerikkalainen kauneusinfluensseri ja tubettaja Jeffree Star. Sarja sisältää laajan tuote- ja värivalikoiman meikkejä, kuten puutereita, korostusvärejä, luomiväripaletteja ja huulipunia persoonallisissa pakkauksissa. Tuotteet ovat myös vegaanisia ja eläinkokeettomia. 

Älä pelkää erottua massasta, vaan kokeile rohkeasti Jeffree Star Cosmetics -tuotteiden tarjoamia tuhansia väriyhdistelmiä. Tuntikausia moitteettomana säilyvä ikoninen, mattapintainen ja nestemäinen Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipsticks -huulipuna on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen. Katsettasi korostavat upeat luomiväripaletit, joista Jeffree Star Cosmetics Orgy Artistry Palette koostuu täydellisistä nudesävyistä ja Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker Palette runsaasta valikoimasta rohkeita väriyhdistelmiä.

Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof Mascara -ripsiväri taikoo taivaaseen asti kohoavat ripset, ja ilmeen kirkastaa Jeffree Star Cosmetics Supreme Frost™ -korostusväri. Älä epäröi tehdä rohkeita kokeiluja ja loihdi täydellinen meikki Jeffree Star Cosmetics -kosmetiikan avulla.

Katso koko teksti piilota teksti