Miesten deodorantit ja antiperspirantit

Parhaiten myyvät

Sano hyvästit hikoilulle ja pahanhajuisille kainaloille! Valitse paras miesten deodorantti tai antiperspirantti, joka tuoksuu hyvälle ja toimii tehokkaasti.

Miesten deodorantit

Miesten deodorantit ovat loistava valinta etenkin niille, joiden ongelmana ei niinkään ole liiallinen hikoilu vaan pahanhajuiset kainalot. Miesten deodorantin ainoa tehtävä on neutralisoida hajua. Valitse miesten deodorantti etenkin tuoksun, pakkauskoon ja tuoksun kestävyyden mukaan. Hellävarainen miesten alumiiniton deodorantti sopii myös herkälle iholle.

Miesten antiperspirantit

Kärsitkö liiallisesta hikoilusta? Kokeile miesten antiperspiranttia, joka estää tehokkaasti hikoilua. Miten paras miesten antiperspirantti sitten oikein vaikuttaa? Vilkaise antiperspirantin ainesosalistaa. Antiperspirantti ei välttämättä toimi samalla tavalla kuin deodorantti. Jotkut antiperspirantit estävät ainoastaan hikoilua eivätkä tuoksu miltään. Jos odotat miesten antiperspirantilta molempia ominaisuuksia, valitse 2 in 1 -tuote.

Kiinteä, roll-on, voidemainen vai suihkutettava deodorantti?

  • Kiinteät deodorantit ja antiperspirantit miehille ovat käteviä ja pienikokoisia. Jos haluat luonnollisen tuotteen, kokeile kristallideodoranttia, jonka sisältämät mineraalisuolat tuhoavat hienhajua aiheuttavia bakteereja iholla.
  • Roll-on-tuotteet ja myös suihkutettavat tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä. Niiden kuivuminen iholla kestää kuitenkin hetken, kun taas voidemaiset ja kiinteät deodorantit kuivuvat nopeasti.

Laaja tuotevalikoimamme sisältää lukuisia suosittuja merkkejä! Notino.fi:stä löydät parhaat antiperspirantit ja deodorantit miehille.