Narciso RodriguezFor Her Pure Musc Eau de Parfum Naisille

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc Eau de Parfum Naisille
Narciso Rodriguez For Her Pure Musc Eau de Parfum Naisille
100 ml
93,50

Varastossa | Koodi: NAR01382
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 25.1.2022
UPS Air Mail
huomenna torstai 20.1.2022

Jos etsit yksinkertaista ja luonnollista kauneutta, tämä tuoksu on juuri sinulle. Narciso Rodriguez For Her Pure Musc Eau de Parfum on hennon myskinen. Se sulautuu ihollesi ja on huomaamaton asusteesi päivän monissa riennoissa.

  • puhdas kehon tuoksu
  • naisellinen, pehmeä ja pitkäkestoinen
  • elegantti ja jalo

Tuoksun koostumus
Pure Musc -tuoksun valkoisen myskin vivahde on korkealaatuinen ja muistuttaa auringon suutelemaa puhdasta ihoa. Valkoisten kukkien kevyt säväys pyöristää kokonaisuutta ja lisää siihen pehmeän vivahteen, kun taas patsulin ja ambran aromit lämmittävät ja antavat tuoksun reagoida ihoosi.

Tuoksun tarina
For Her -tuoksun uutta versiota ilmentää äärimmäisen yksinkertainen pullo. Vain maitolasia ilman tarpeettomia värejä. Sisällä puhtautta ja yksinkertaisuutta, aivan kuin kyseessä olisi parfyymin sijaan ihollasi viipyvä ylellinen ja naisellinen tuulahdus.

Pure Musc -tuoksusta tulee osa sinua, kuten sen luoja Narciso Rodriguez osuvasti sanoo. Voit käyttää sitä yksinään tai yhdistää For Her -sarjan muihin tuoksuihin.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, ISOEUGENOL, BHT, BENZYL BENZOATE, FARNESOL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Appelsiinin Kukka, Jasmiini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Myski
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Kashmirvilla, Patsuli
Tuoksuluokka
chypre