Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Kantapäävoide

Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Kantapäävoide
Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Kantapäävoide
50 ml
5,90

Koodi: NEU1672 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 28.1.2021
UPS Air Mail
tiistai 26.1.2021

Tuotteen Kuvaus Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair
Ominaisuudet

Erikoishoito Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair hoitaa jalkojasi ja jalkapohjiasi.

Ominaisuudet:

  • kosteuttaa syvältä
  • rauhoittaa
  • uudistaa tehokkaasti
  • nopeuttaa halkeilleen ihon uusiutumista
  • jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi

Käyttöohjeet:
Levitä tarvittava määrä voidetta jalkojen vaurioituneisiin kohtiin ja hiero kevyesti ihoon. Käytä mukana olevan ohjeen mukaan.

Ominaisuudet

Ihotyyppi
kuiva

Tietoja brändistä Neutrogena

Neutrogena on tarjonnut tehokkaita ihonhoitotuotteita jo lähes vuosisadan ajan. Brändin historia alkoi vuonna 1930, kun Manny Stolaroff alkoi toimittaa tuotteitaan kauneussalonkeihin. Hänen läpimurtonsa tuli vuonna 1954, kun hän oppi Napoleonin henkilökohtaisen lääkärin pojanpojan valmistaman saippuan ominaisuuksista. Saippua ei ärsyttänyt ihoa ja se oli helppo huuhdella. Stolaroff oli niin lumoutunut tästä saippuasta, että hän alkoi levittää sitä nimellä Neutrogena.

 

Siitä tuli valtava menestys ja 1960-luvulla Stolaroff perusti Neutrogena yhtiön. Toinen virstanpylväs yrityksen matkalla oli Norwegian Formula -kaavan patentointi. Se on ainutlaatuinen sekoitus aineosia, joka on suunniteltu vastaamaan ankaralle ilmastolle altistuneen ihon tarpeisiin.

Brändin ikonimaisiin tuotteisiin ei kuulu ainoastaan kokoelma Neutrogena Visibility Renew, joka perustuu Norwegian formula -kaavaan, vaan myös linja Neutrogena Visibly Clear ja Neutrogenan käsivoiteet. Aktiivisten aineosien ja johtavien dermatologien kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta Neutrogena tarjoaa tuotteita, jotka todella vastaavat ihon tarpeisiin ja tarjoavat tehokkaan hoidon.

Arvostelu Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair