NeutrogenaNorwegian Formula® Intense Repair Kantapäävoide

Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Kantapäävoide
Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Kantapäävoide
50 ml
6,40

Varastossa | Koodi: NEU1672
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 8.12.2021

Jalkasi kantavat sinua koko päivän ja ansaitsevat siksi säännöllistä hemmottelua. Pantenolia ja glyseriiniä sisältävä Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair -kantapäävoide pitää erinomaisen huolen jaloistasi. Ihotautilääkärien kehittämän koostumuksen ansiosta voide uudistaa kuivaa ja halkeillutta kantapäiden ihoa havaittavasti jo ensimmäisellä käyttökerralla. Se rauhoittaa ihoa huomattavasti, pitää sen syväkosteutettuna ja tekee sen pehmeäksi.

Ominaisuudet:

  • tuo näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä käyttökerralla
  • elvyttää kuivaa ja halkeilevaa ihoa
  • tekee ihon samettisen pehmeäksi
  • auttaa rauhoittamaan kantapäiden ihoa
  • lukitsee luonnollisen kosteuden ihoon

Ainesosat:

  • pantenoli – auttaa rauhoittamaan ihoa
  • glyseriini – ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa

Käyttö:
Levitä Neutrogena Intense Repair -voidetta ainakin kahdesti päivässä kantapäiden halkeilevaan ihoon ja hiero huolellisesti.

Tuotteen täydellinen koostumus

GLYCERIN, AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, CERA MICROCRISTALLINA, DIMETHICONE, PARAFFIN, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, BISABOLOL, TOCOPHERYL LINOLEATE, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM SULFATE, DILAURYL THIODIPROPIONATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Ihotyyppi
kuiva

Neutrogena on tarjonnut tehokkaita ihonhoitotuotteita jo lähes vuosisadan ajan. Brändin historia alkoi vuonna 1930, kun Manny Stolaroff alkoi toimittaa tuotteitaan kauneussalonkeihin. Hänen läpimurtonsa tuli vuonna 1954, kun hän oppi Napoleonin henkilökohtaisen lääkärin pojanpojan valmistaman saippuan ominaisuuksista. Saippua ei ärsyttänyt ihoa ja se oli helppo huuhdella. Stolaroff oli niin lumoutunut tästä saippuasta, että hän alkoi levittää sitä nimellä Neutrogena.

 

Siitä tuli valtava menestys ja 1960-luvulla Stolaroff perusti Neutrogena yhtiön. Toinen virstanpylväs yrityksen matkalla oli Norwegian Formula -kaavan patentointi. Se on ainutlaatuinen sekoitus aineosia, joka on suunniteltu vastaamaan ankaralle ilmastolle altistuneen ihon tarpeisiin.

Brändin ikonimaisiin tuotteisiin ei kuulu ainoastaan kokoelma Neutrogena Visibility Renew, joka perustuu Norwegian formula -kaavaan, vaan myös linja Neutrogena Visibly Clear ja Neutrogenan käsivoiteet. Aktiivisten aineosien ja johtavien dermatologien kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta Neutrogena tarjoaa tuotteita, jotka todella vastaavat ihon tarpeisiin ja tarjoavat tehokkaan hoidon.