Perry Ellis360° Red Eau de Toilette Miehille

Perry Ellis 360° Red Eau de Toilette Miehille
Perry Ellis 360° Red Eau de Toilette Miehille
Ilmainen toimitus
200 ml
44,90

Varastossa | Koodi: PER0052
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 8.12.2021

Valittusi sydämen valloittaminen on helpompaa kuin luuletkaan.

Nauti ympäristösi huomiosta. Miesten Perry Ellis 360° Red Eau De Toilette antaa kantajalleen itsevarmuutta ja juuri oikean ripauksen seksikkyyttä. Vastaherännyt charmi houkuttelee kaikkia lähistöllä olevia naisia – ja sinä päätät, kenet valitset. Valloita Sen Oikean sydän 360° Red -tuoksulla.

  • sitruksisen mausteinen tuoksu
  • herättää joka miehen uinuvan charmin ja viehätysvoiman
  • pääsee parhaiten oikeuksiinsa keväällä ja kesällä

Tuoksun koostumus
Eau de Toilette -tuoksu tarjoaa aluksi tasapainoisen sekoituksen mausteisia ja raikkaita vivahteita. Kaneli, neilikka ja muskottipähkinä muodostavat intensiivisen mausteisen yhdistelmän, johon tuovat sitruksisen vivahteen limetti, bergamotti, appelsiini ja mandariini. Seuraavaksi aisteja kiusoittelee laventelin miellyttävään tuoksuun yhdistyvä korianteri. Aistielämyksen saattavat päätökseen santelipuu, seetri, myski, patsuli, vetiver sekä maanläheinen tammen sammal.

Tuoksun tarina
Perry Ellis 360° Red -tuoksun kehitti vuonna 2003 parfymööri Jean-Louis Grauby. Se on tarkoitettu miehille, jotka haluavat kypsien naisten huomiota. Magneettinen tuoksu antaa itsevarmuutta, viehätysvoimaa ja loputonta charmia. Myös syvän punainen pullo ja pyöreä korkki herättävät kiinnostuksen ensisilmäyksellä.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Appelsiini, Lime, Bergamotti, Muskottipähkinä, Neilikka, Kaneli, Mandariini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Laventeli, Korianteri
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Setri, Vetiveriaheinä, Tammen Sammal, Patsuli, Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
itämainen, mausteinen