Versace Eros Eau de Toilette Miehille

3×
Versace Eros Eau de Toilette Miehille
Versace Eros Eau de Toilette Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
52,60

Koodi: VER0359 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 19.5.2021
UPS Air Mail
perjantai 14.5.2021

Kuvaus Versace Eros
Ainesosat

Ole yhtä aistikas kuin Eros, kreikkalainen rakkauden jumala. Miesten Eau De Toilette -tuoksu Versace Eros ilmaisee täydellisesti vahvuutta ja intohimoa. Tuoksuyhdistelmä, joka symboloi rakkautta ja halua, on kuin luotu vahvalle ja itsevarmalle miehelle, joka tietää, mitä haluaa. Tuoksun salaperäinen aromi vetää puoleensa kaikkien huomiota, ja yksi asia on varma – ympärilläsi olevat naiset eivät taatusti unohda sinua.

  • aromaattinen tuoksuyhdistelmä
  • itsevarmalle miehelle
  • ihanteellinen kesäkuukausiin

Tuoksun koostumus
Tuoksuyhdistelmä avautuu mintun raikkauteen, jota täydentävät mehukkaan sitruunan ja omenan makeat nuotit. Sydäntuoksussa paljastuvat ainutlaatuinen ambroksaani, valloittava geranium ja leikkisät tonka-pavut. Tuoksuyhdistelmän pohjana on puhtaan sammaleen, lämpimän setripuun, vetiverin ja herkullisen vaniljan nuotit.

Tuoksun tarina
Miesten Versace Eros -tuoksu lanseerattiin vuonna 2012. Turkoosinväristä pulloa koristaa Versace-merkin logon salaperäinen meduusa, joka viittaa kreikkalaiseen mytologiaan.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Italian Sitruuna, Vihreä Omena, Minttu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Tonka Pavut, Ambroxan, Kurjenpolvi
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tammen Sammal, Vetiveriaheinä, Setri, Vanilja
Tuoksuluokka
aromaattinen

Tietoja brändistä Versace

Brändin perusti vuonna 1978 Gianni Versace. Hän oli ollut erittäin edistyksellinen ja eksentrinen nuoruudestaan asti, ja hänestä tuli nopeasti karismaattinen ja maailmankuulu suunnittelija. Versacesta on tullut johtava kansainvälinen muotitalo ja italialaisen ylellisyyden ja ajattoman muodin symboli kaikkialla maailmassa. Versacen aftershavet miehille ja tuoksut naisille heijastavat intohimoa, viettelyä ja provokaatiota. Niistä voi tuntea myöskin rakkauden italialaiseen perinteeseen ja perheperintöön. Tuoksut valmistavat kuuluisat parfymistit, jotka luovat täydelliset tuoksukoostumukset. Ensimmäinen Versace tuoksu – Gianni Versace naisille lanseerattiin vuonna 1981. Koko tuotevalikoima sisältää tänään yli 50 eau de toilette ja eau de parfum. Kokeile Versacen spontaania tuoksua italialaisella temperamentilla itse.

Arvostelu Versace Eros3