VichyDeodorant 48h Antiperspirantti Roll-on Käsittelee Valkoisia Ja Keltaisia Tahroja

Vichy Deodorant 48h Antiperspirantti Roll-on Käsittelee Valkoisia Ja Keltaisia Tahroja
Vichy Deodorant 48h Antiperspirantti Roll-on Käsittelee Valkoisia Ja Keltaisia Tahroja
50 ml
11,23

Varastossa | Koodi: VCH1257
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 8.12.2021

Etsitkö tehokasta antiperspiranttia, joka ei jätä tahroja mustiin ja valkoisiin vaatteisiin? Valkoisia ja keltaisia tahroja ehkäisevä Vichy-antiperspirantti-roll-on on vastaus ongelmiisi. Se estää hikoilua jopa 48 tunnin ajan, tekee kainaloiden ihosta mukavan raikkaan ja kosteutetun eikä jätä tahroja vaatteisiin.

Ominaisuudet:

  • estää hikoilua jopa 48 tunnin ajan
  • ei jätä tahroja vaaleisiin eikä tummiin vaatteisiin
  • kosteuttaa kainaloiden ihoa ja pitää sen raikkaana
  • kuivuu erittäin nopeasti
  • sopii sekä naiselle että miehelle

Ainesosat:

  • Vichyn mineraalilähdevesi – rauhoittaa ja ravitsee ihoa
  • alkoholiton
  • hypoallergeeninen

Käyttö:
Käytä aamulla suihkun jälkeen. Levitä tuotetta puhtaisiin ja kuiviin kainaloihin, joiden iho ei ole ärtynyt. Anna kuivua ennen pukeutumista.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE, PPG-15 STEARYL ETHER, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-33, PARFUM, DIMETHICONE, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, PEG-4 DILAURATE, PEG-4 LAURATE. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Pakkaustyyppi
Roll-on
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
Vichy apteekki-ihonhoito on korkealaatuisuuden ja luotettavuuden synonyymi. Vichy tuotteet on suunniteltu tarjoamaan oikeaa hoitoa kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkimmälle. Vichyn rauhoittavan ja virkistävän mineralisoidun lähdeveden ja muiden aktiivisten aineiden yhdistelmä tuo näkyviä tuloksia muutamassa päivässä. Vichyn lähdeveden salaisuus on ollut tiedossa vuosisatojen ajan – muinaiset roomalaiset jopa omistautuivat tämän lähteen kauneuden jumalattarelle.

 

Vichy on erinomainen esimerkki onnistuneesta avioliitosta kauneuden ja tieteen välillä. Sen keskeisiin arvoihin kuuluvat todistettavat vaikutukset, uusimpaan tutkimukseen perustuva teknologia, tiukat eettiset säännöt ja kaavat, jotka soveltuvat kaikille ihotyypeille.
Vichy tuotteet auttavat ihmisiä ympäri maailmaa päivittäisessä ihonhoidossa. Vichy laboratorioiden tehtävänä on kehittää kattavat ihonhoitolinjat, jotka soveltuvat jokaiselle ihotyypille ja tarjota parhaat tuotteet koko perheelle. Riippumatta siitä, mitkä ovat kauneustarpeesi, Vichyn ihonhoito on aina täydellinen vastaus.