Mine põhisisu juurde

CACHAREL

Cacharel

Ranskalaisten Cacharel-tuoksujen inspiraation lähteenä on aito naiseus. Leikkisät ja dynaamiset tuoksut luovat mielikuvan väriloistosta, erottuvat intohimoisilla vivahteillaan ja ylellisillä ainesosillaan sekä yhdistävät perinteet ja nykyajan eheäksi kokonaisuudeksi. Brändin perustaja Jean Bousquet toimi alkuun vain suunnittelijana. Cacharel oli yksi ensimmäisistä muotitaloista, jotka esittelivät 1960-luvulla käyttövalmiin malliston vaihtoehtona haute couture -muodille. Raikkaalla ja trendikkäällä vaatemallistollaan brändi on ollut muodin maailmassa aikaansa edellä, ja menestyy edelleen myös tuoksujen maailmassa. Cacharel-tuoksut huokuvat naiseutta ja romantiikkaa mitä erilaisimmissa muodoissa – legendaarinen Anaïs Anaïs on nuorekas, Cacharel Amor Amor Eau de Parfum täynnä intohimoa ja Yes I Am rohkean itsenäinen. Jokainen Cacharel-tuoksu ilmentää naisen elämän moninaisia vaiheita tuoksun muodossa.

Ranskalaisen Cacharelin tuoksuluomukset on yhdistetty ikuiseen nuoruuteen, romantiikkaan, vapauteen ja riippumattomuuteen jo siitä lähtien, kun ne tulivat markkinoille 1960-luvulla. Cacharel on voittanut nuoren naisten sydämet raikkailla, aikansa muotimaailmassa ennennäkemättömän käyttökelpoisilla vaatteilla ja tuoksut ovat jatkaneet voittokulkua. Cacharelin parfyymit syntyivät voimaannuttamaan nuoria naisia ja kulkemaan heidän rinnallaan elämän eri vaiheissa.

Cacharel-brändi on nimetty tietyllä alueella heinätavista käytetyn ranskankielisen nimityksen, lou cacharel, mukaan. Runollisen nimen keksi ranskalainen suunnittelija ja brändin perustaja Jean Bousquet Spatula, kun hän avasi Cacharel-muotitalon vuonna 1958. Cacharel oli yksi ensimmäisistä muodinluojista, joka tarjosi käyttövalmiita vaatteita vaihtoehtona haute couture -muodille. Nuoruuden rohkeutta, riippumattomuutta ja vapautta symboloivan Cacharel-vaatemalliston tapaan myös Cacharel-tuoksut ovat korostaneet samoja ominaisuuksia jo vuosikymmeniä. Ikoninen Anaïs Anaïs -tuoksu on johdatellut tyttöjä naiseuden tiellä jo vuodesta 1978.

Tutustu tuoksuihin, jotka ylistävät naiseutta ja romantiikkaa niiden monissa muodoissa. Jokainen Cacharel-tuoksu symboloi tiettyä naisen elämänvaihetta. Intohimoinen Cacharel Amor Amor on kunnianosoitus teini-iän rajattomalle ihastukselle ja rohkea Cacharel Yes I Am kuvastaa nuoren naisen voimaa itsenäistymisen kynnyksellä. Hellyyden hetkiin sopii Cacharel Noa ja energiantäyteisiin päiviin Cacharel Eden.

Katso koko teksti piilota teksti